Beursstands

Licht en Geluid voor Beursstands

Bent u van plan om deel te nemen aan een beurs en wilt u daar succesvolle deals sluiten en netwerken met potentiële klanten? De presentatie van uw stand speelt een cruciale rol in het aantrekken van de juiste aandacht en het creëren van de gewenste sfeer. Bij Lummix begrijpen we dit als geen ander

Wij bieden gespecialiseerde verhuur van licht- en geluidapparatuur voor beursstands, waarmee we uw stand omtoveren tot een boeiende en aantrekkelijke omgeving.

Onze uitgebreide collectie hoogwaardige apparatuur omvat state-of-the-art lichtinstallaties en geluidssystemen die zorgen voor een meeslepende beleving voor bezoekers van uw stand. Of u nu een indrukwekkende lichtshow wilt creëren of een helder geluid wilt leveren voor presentaties en demonstraties, wij hebben de apparatuur die aan uw behoeften voldoet.

Tekening op maat & Op en afbouw

Naast het leveren van hoogwaardige apparatuur, bieden we ook volledige technische ondersteuning en maken wij tekeningen op maat. Zo willen wij ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt tijdens uw beursevenement. Onze ervaren technici staan klaar om uw stand op te zetten, te bedienen en te demonteren, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.


Tijdens de beursdagen hoeft u zich geen zorgen te maken over technische problemen in uw stand. Wij zorgen ervoor dat alles tijdig klaar is en naar behoren functioneert.

Video

Ook op het gebied van video doet Lummix er alles aan om uw evenement te laten stralen. We bieden hoogwaardige apparatuur zoals projectoren, LED-schermen en videowalls om uw visuele content helder en impactvol te presenteren. Ons team ondersteunt u bij de planning, installatie en live-uitvoering, zodat uw video’s vlekkeloos worden weergegeven. Vertrouw op Lummix voor een visueel indrukwekkende ervaring. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Trussen

Trussen vormen de ruggengraat van uw stand en bieden een stabiele en flexibele basis voor het ophangen van verlichting, audiovisuele apparatuur en andere elementen. Onze trussen zorgen niet alleen voor een veilige en efficiënte installatie, maar geven uw stand ook een strakke en professionele uitstraling. Of het nu gaat om complexe structuren of eenvoudige opstellingen, wij hebben de expertise om uw beursstand naar een hoger niveau te tillen.

Beleef het licht en geluid van Lummix

Onze dienstverlening en expertise gaat verder dan alleen licht en geluid. Wij bieden complete ondersteuning, volledig ontzorgd, zodat u zich kunt concentreren op het daadwerkelijke evenement.

Wij de techniek, u geen zorgen
U kunt Lummix vertrouwen voor het leveren van hoogwaardig licht- en geluid apparatuur, advies bij het ontwerpen van de setting en volledige ondersteuning door ervaring audiovisuele technici. 

Geen locatie of uitdaging is ons te groot
Door alle jaren aan ervaring in licht en geluid oplossingen bij verschillende events, zijn wij ondertussen zo zelfverzekerd van onze zaak, dat wij nergens meer van schrikken.

Lummix Licht & Geluid - Licht en geluid verhuur voor evenementen

Nog vragen?

We beantwoorden ze graag (en snel)! 

Klik op de knop om naar onze contact pagina te gaan!

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Telefonisch bereikbaar van ma/vrij
(09:00-17:00 uur)

×