Evenementen

Licht en Geluid voor Evenementen

Bent u van plan om een evenement te organiseren, zoals een tentfeest of festival? Het succes van uw evenement staat of valt met de uitvoering. Bij Lummix staan we klaar om u te ondersteunen op het gebied van licht en geluid en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Wij bieden een uitgebreide audiovisuele dienstverlening aan, waaronder prachtige lichtshows, hoogwaardige geluidsinstallaties en ervaren technisch personeel. Vanaf de planning tot aan de uitvoering delen we graag onze expertise en denken we mee over diverse aspecten, zodat uw evenement een groot succes wordt.

Technisch contact met artiesten en DJ's

Bij Lummix weten we dat praten over de technische aspecten van het event niet iets is wat boven aan het lijstje staat. Voor artiesten en DJ’s is dat helaas wel nodig. Hier zullen wij tussen stappen en ervoor zorgen dat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden.

Onze geavanceerde lichtapparatuur en creatieve lichtontwerpen zorgen voor een spectaculaire visuele ervaring. Of het nu gaat om dynamische podiumverlichting, DJ apparatuur voor concerten en festivals of andere technische vragen, ons team zorgt voor een vlekkeloze uitvoering. 

Probleemloze uitvoering

Met Lummix als uw partner bent u verzekerd van een professionele en probleemloze uitvoering van uw evenement. Ons toegewijde team staat klaar om uw wensen te vertalen naar een onvergetelijke ervaring voor zowel u als uw gasten. 

Bedrijfsfeest, jubileumviering, of cultureel festival, wij staan garant voor een geslaagd evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.

Uniek en op maat

We begrijpen dat elk evenement uniek is en een eigen aanpak vereist. Daarom gaan we graag met u in gesprek om uw specifieke behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing te bieden die perfect aansluit bij uw visie en doelstellingen.

Lummix Licht & Geluid - Licht en geluid huren voor een sportevenement

Hoogwaardig ontwerp & Technische ondersteuning

Onze dienstverlening en expertise gaat verder dan alleen licht en geluid. Wij bieden complete ondersteuning, volledig ontzorgd, zodat u zich kunt concentreren op het daadwerkelijke evenement.

Wij de techniek, u geen zorgen
U kunt Lummix vertrouwen voor het leveren van hoogwaardig licht- en geluid apparatuur, advies bij het ontwerpen van de setting en volledige ondersteuning door ervaring audiovisuele technici.

Lummix Licht & Geluid - Licht en geluid verhuur voor evenementen

Nog vragen?

We beantwoorden ze graag (en snel)! 

Klik op de knop om naar onze contact pagina te gaan!

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Telefonisch bereikbaar van ma/vrij
(09:00-17:00 uur)

×