Uitvaart

Licht en Geluid voor de Uitvaart

Bij Lummix zijn we ook gespecialiseerd in licht en geluid voor uitvaart ceremonies. We begrijpen dat elke uitvaart uniek is en daarom vraagt om een speciale aanpak op het gebied van techniek. Wij staan klaar om u te helpen, zodat alles perfect verloopt tijdens de ceremonie.

Respectvol en nauwkeurig

Zodra wij uw wensen begrijpen, nemen we deze taak uiterst nauwkeurig op ons.


Het is van groot belang dat alles wat u wilt vertellen of laten zien tijdens de uitvaart duidelijk en respectvol wordt overgebracht. Lummix kan u hierin ondersteunen en ervoor zorgen dat alles op een professionele wijze wordt uitgevoerd.

De techniek doen wij

Met onze ervaren technici aan uw zijde kunt u erop vertrouwen dat alles soepel en professioneel verloopt tijdens de uitvaart van uw dierbare. Wij zorgen ervoor dat alle technische aspecten van de ceremonie worden verzorgd, van het instellen van de geluidsapparatuur tot het synchroniseren van de beeldweergave.

Bij de uitvaart van een geliefde komen veel emoties kijken, en het laatste waar u zich zorgen over wilt maken is de technische kant van de ceremonie. 

Altijd bereikbaar. Ook buiten kantooruren

Onze dienstverlening omvat niet alleen het leveren van hoogwaardige technische apparatuur, maar ook het bieden van professioneel advies en ondersteuning bij het plannen van de technische aspecten van de uitvaartceremonie. We denken graag met u mee over de beste manier om muziek af te spelen, foto’s te tonen en andere technische details te regelen, zodat alles perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Beleef het licht en geluid van Lummix 3

Onze dienstverlening en expertise gaat verder dan alleen licht en geluid. Wij bieden complete ondersteuning, volledig ontzorgd, zodat u zich kunt concentreren op het daadwerkelijke evenement.

Wij de techniek, u geen zorgen
U kunt Lummix vertrouwen voor het leveren van hoogwaardig licht- en geluid apparatuur, advies bij het ontwerpen van de setting en volledige ondersteuning door ervaring audiovisuele technici. 

Recente Uitvaarten

Lummix Licht & Geluid - Licht en geluid verhuur voor evenementen

Nog vragen?

We beantwoorden ze graag (en snel)! 

Klik op de knop om naar onze contact pagina te gaan!

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Telefonisch bereikbaar van ma/vrij
(09:00-17:00 uur)

×