Vaste Installaties

Licht en Geluid voor Vaste Installaties

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe vaste installatie van licht en geluid apparatuur of een uitbreiding van uw bestaande audiovisuele set-up, Lummix staat voor u klaar. Wij verzorgen volledige licht- en geluids-systemen die nauwkeurig zijn afgestemd op de specificaties van uw locatie en de wensen van uw onderneming.

Van bowlingbanen tot klaslokalen, van cafés tot bedrijfshallen – waar u ook behoefte heeft aan professioneel licht, geluid of video, wij leveren audiovisuele oplossingen die voldoen aan elke behoefte.

De juiste merken & eenvoudig in gebruik

Onze installaties worden zorgvuldig geïmplementeerd en ontworpen met eenvoudige bediening als prioriteit. We streven ernaar om de installatie zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, zodat uw personeel snel en efficiënt met de apparatuur kan werken. Na de installatie controleren we grondig of alles naar behoren functioneert voordat we vertrekken, zodat u verzekerd bent van een soepel werkend systeem.

Onderhoud van apparatuur

Bij Lummix bieden we niet alleen installatiediensten, maar ook onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw apparatuur in topconditie blijft. Onze gekwalificeerde technici staan klaar om regelmatig onderhoud uit te voeren en eventuele problemen snel op te lossen, zodat uw bedrijf altijd operationeel blijft. 

NEN3140 conform

Daarnaast kunnen we uw apparaten keuren volgens de NEN3140-norm, waardoor u gegarandeerd veiligheid en kwaliteit krijgt. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, en wij zorgen ervoor dat al onze installaties voldoen aan de geldende normen en voorschriften.  

Ook kunnen wij andere apparatuur losstaand van een audiovisuele installatie keuren voor u. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden hierin

 

Beleef het licht en geluid van Lummix 3

Onze dienstverlening en expertise gaat verder dan alleen licht en geluid. Wij bieden complete ondersteuning, volledig ontzorgd, zodat u zich kunt concentreren op het daadwerkelijke evenement.

Wij de techniek, u geen zorgen
U kunt Lummix vertrouwen voor het leveren van hoogwaardig licht- en geluid apparatuur, advies bij het ontwerpen van de setting en volledige ondersteuning door ervaring audiovisuele technici. 

Lummix Licht & Geluid - Licht en geluid verhuur voor evenementen

Nog vragen?

We beantwoorden ze graag (en snel)! 

Klik op de knop om naar onze contact pagina te gaan!

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Telefonisch bereikbaar van ma/vrij
(09:00-17:00 uur)

×