Zakelijke events

Licht en Geluid voor Zakelijke events

Wilt u licht en geluid apparatuur huren voor uw evenement, zoals een kerstborrel, bedrijfsfeest, personeelsfeest of jubileum? Bij Lummix bieden we uitgebreide mogelijkheden om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken door middel van de beste audiovisuele apparatuur.

Het organiseren van een bedrijfsfeest vereist niet alleen goede planning, maar ook de juiste sfeer en entertainment om uw medewerkers te verrassen en te enthousiasmeren. Met onze apparatuur is uw bedrijfsfeest een feest die een blijvende indruk achterlaat op uw personeel.

Technische ondersteuning door het juiste personeel

Naast het verhuren van licht en geluid apparatuur staan wij ook klaar om u technisch te ondersteunen en alles op een professionele wijze te laten verlopen. Ons ervaren team staat tot uw beschikking om u te helpen bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste apparatuur tot het plannen van de technische aspecten van uw evenement.

Persoonlijk maatwerk

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest op locatie of in uw eigen bedrijfspand, bij Lummix staat service en een spectaculaire show altijd centraal. We begrijpen dat elk bedrijfsfeest uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Daarom luisteren we graag naar uw wensen en behoeften, zodat we een maatwerkoplossing kunnen bieden die perfect aansluit bij de doelstellingen van uw evenement.

Een compleet ontzorgd event!

Van het creëren van de perfecte lichtshow tot het verzorgen van professioneel geluid en entertainment, wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsfeest een succes wordt. Met Lummix als uw partner kunt u erop vertrouwen dat uw evenement vlekkeloos verloopt en uw personeel een onvergetelijke ervaring zal hebben.

Beleef het licht en geluid van Lummix

Onze dienstverlening en expertise gaat verder dan alleen licht en geluid. Wij bieden complete ondersteuning, volledig ontzorgd, zodat u zich kunt concentreren op het daadwerkelijke evenement.

Wij de techniek, u geen zorgen
U kunt Lummix vertrouwen voor het leveren van hoogwaardig licht- en geluid apparatuur, advies bij het ontwerpen van de setting en volledige ondersteuning door ervaring audiovisuele technici. 

Geen locatie of uitdaging is ons te groot
Door alle jaren aan ervaring in licht en geluid oplossingen bij verschillende events, zijn wij ondertussen zo zelfverzekerd van onze zaak, dat wij nergens meer van schrikken.

Lummix Licht & Geluid - Licht en geluid verhuur voor evenementen

Nog vragen?

We beantwoorden ze graag (en snel)! 

Klik op de knop om naar onze contact pagina te gaan!

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Telefonisch bereikbaar van ma/vrij
(09:00-17:00 uur)

×