Presentatie

Staat u op het punt een presentatie te organiseren voor bijvoorbeeld uw personeel of uw klanten? Of wilt u graag een nieuw product lanceren, of een nieuw bedrijfspand openen? Dit is nog maar een kleine greep uit de voorbeelden voor een presentatie. Wat hierbij natuurlijk van groot belang is, is dat alles wat u wilt vertellen of laten zien ook duidelijk is. Lummix kan hierin ondersteunen om alles op een professionele wijze te laten verlopen.

 

Bij een presentatie is het van groot belang dat u en de mensen die presenteren zich geen zorgen hoeven te maken om de techniek. Wij hebben hier de technici voor die de gehele presentatie kan begeleiden en zorgt voor een vlekkeloos verloop. Ook lopen wij graag vooraf alles goed door zodat er geen verassingen ontstaan tijdens de presentatie.

Lummix (Diensten) - Presentaties
Lummix (Diensten) - Beursstands

Beursstand

Als u investeert om op een beurs te gaan staan wilt u daar graag deals sluiten en netwerken met potentiële klanten. Natuurlijk met het juiste verhaal en een mooi product of dienst, maar juist een opvallende en strakke stand trekt klanten. Wij ondersteunen u graag hierin vanaf het ontwerp tot de daadwerkelijke stand denken wij mee. Want met de juiste sfeer en uitstraling in uw beursstand heeft u meer succes met uw onderneming.


Zodra de beurs begint wilt u zich natuurlijk niet druk maken om de techniek in de stand. Wij zorgen ervoor dat alles tijdig klaar is en functioneert, mocht er iets mis gaan zijn we natuurlijk snel op locatie om dit op te lossen. Wat zeker niet minder belangrijk is op uw stand is dat alles netjes is weg gewerkt.

Vaste Installaties

Op zoek naar een vaste installatie? Of een uitbreiding op uw bestaande?
Lummix installeert een volledig systeem dat is afgestemd op de vereisten van de locatie en de wensen van de klant.

Denk aan een bowlingbaan, klaslokaal of aula op een school, café of restaurant, vergader of trainingsruimte, hotelkamers, kantine, fabriek of bedrijfshal, enz. Maar eigenlijk in elk soort ruimte waar u graag licht, geluid of video wenst toe te passen kunnen wij hier maatwerk in leveren.

Alles wordt netjes geïnstalleerd en zo simpel mogelijk gehouden qua bediening. Na installatie lopen we alle geïnstalleerde opties zorgvuldig door en gaan pas weg als het systeem duidelijk en goed werkend is.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het onderhouden van uw installatie zodat alles in goede conditie blijft. 

Ook het keuren op NEN3140 van de apparaten is bij ons mogelijk, zo weet u dat alles veilig en in orde is.

Lummix - Vaste installaties
Lummix (Diensten) - Sport Evenementen

Sport Evenement

Het verstaan van de speaker en het horen van de muziek die de dj draait tijdens een sport evenement, voor ons is dit iets vanzelfsprekends. Het is niet alleen leuk dat de mensen bereikbaar zijn maar ook van groot belang bij een noodsituatie. Wij maken uw sport evenement compleet met onze audiovisuele technieken en technici die deze gedurende het evenement nauwlettend in de gaten houden.

 

Wij hebben inmiddels een ruime ervaring in sport evenementen, en denken daarom ook graag mee voor uw event. Of het nu gaat om Dj’s, stroomvoorzieningen, podiumdelen, microfoons of tenten aan alles word gedacht. Lummix gaat voor GOUD!

Evenement

Staat u op het punt een evenement te organiseren? Bijvoorbeeld een tentfeest of festival? Wat hierbij natuurlijk van groot belang is, is dat alles goed verloopt en het resultaat er goed uit ziet. Lummix kan hierin ondersteunen om alles op een professionele wijze te laten verlopen.

 

 

Wij verzorgen een mooie lichtshow, goede geluidsset, en de technische mensen. Natuurlijk denken we ook in de aanloop naar het evenement graag mee over diversen zaken, zo delen we graag onze ervaringen met u.

Bij een presentatie is het van groot belang dat u en de mensen die presenteren zich geen zorgen hoeven te maken om de techniek. Wij hebben hier de technici voor die de gehele presentatie kan begeleiden en zorgt voor een vlekkeloos verloop. Ook lopen wij graag vooraf alles goed door zodat er geen verassingen ontstaan tijdens de presentatie.

Lummix (Diensten) - Evenementen
Lummix (Diensten) - Uitvaarten

Uitvaart

Het lievelingsnummer van uw dierbare laten horen, of de mooiste foto’s laten zien aan de aanwezigen? Elke uitvaart is uniek, ook is de techniek daarom elke keer anders. Wij helpen graag zodat het technisch klopt tijdens het afscheid. Wat hierbij natuurlijk van groot belang is, is dat alles wat u wilt vertellen of laten zien ook duidelijk is. Lummix kan hierin ondersteunen om alles op een professionele wijze te laten verlopen.


Bij de uitvaart van een dierbare komt natuurlijk heel veel kijken, en dat is niet waar u op dat moment mee bezig wil zijn. Op technisch gebied kunnen wij u volledig ontzorgen. Zodra wij begrijpen wat u bedoeld nemen wij deze taak uiterst precies op ons.

Bedrijfsfeest

Staat u op het punt een feest te organiseren voor bijvoorbeeld uw personeel of uw vrienden? Dit is nog maar een kleine greep uit de voorbeelden voor een feest met Lummix. Wat hierbij natuurlijk van groot belang is, is dat alles er goed uit ziet en het gezellig word. Lummix kan hierin ondersteunen om alles op een professionele wijze te laten verlopen.

 

Of het nu om een personeelsfeest gaat of om een schoolfeest, bij ons staat service en een te gekke show bovenaan. In de voorbereiding helpen we u graag met het uitdenken van alles, en technisch ondersteunen we natuurlijk.

Lummix (Diensten) - Bedrijfsfeesten
Lummix Licht & Geluid - Licht en geluid verhuur voor evenementen

Vragen?
Wij staan voor u klaar.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen of interesse in een vrijblijvende offerte? 

Neem gerust contact met ons op.

Menu

Vragen?
Wij staan voor je klaar.

Telefonisch bereikbaar van ma/vrij
(09:00-17:00 uur)

×